Menu

FOTOSHOOT CADEAUBON

Waarom wil jij een fotoshoot cadeaubon!

Een fotoshoot cadeaubon een leuk en super persoonlijk cadeau idee voor je partner of geliefde maar natuurlijk ook voor een goede vriendin je ouders of opa en oma!
Geef een bon voor een verjaardag, huwelijksfeest, als bedankje voor het oppassen, aan zoon of dochter die net geslaagd is of om te laten zien hoeveel je van iemand houd.
Iedereen wordt blij van mooie foto's van zijn familie, vrienden, geliefde of natuurlijk je hond.

Wat kan je allemaal met een fotostudio cadeaubon doen.

Voor alle soorten fotografie die je op de website kunt vinden kan je de bon gebruiken.
Voor inspiratie of om leuke foto ideeën op te doen kan je kijken op de website bij fotoshoot gezin, familieshoot en kinderfotografie maar ook een vrijgezellenfeest fotoshoot of een mooie foto van je hond en nog veel meer.

Daarom een fotograaf cadeaubon van Marijnissen Fotografie!

Bij de fotostudio heb je gewoon meer mogelijkheden, je kunt de bon gebruiken voor een intieme zwangerschapsfotoshoot tot aan een familie portret van 30 personen.
Voor een prachtige fotoshoot in de studio tot aan een dynamische fotoshoot buiten op locatie onder de Erasmusbrug in Rotterdam!

En......de fotostudio is zeer goed bereikbaar vanaf alle kanten van Rotterdam maar ook bijvoorbeeld vanaf Den Haag, Zoetermeer of Gouda en je kunt hier bij de studio nog gratis parkeren ook!

Waar kan ik een cadeaubon kopen?

De cadeaubon is in de fotostudio verkrijgbaar (op afspraak)
Liever thuisgestuurd, dat kan natuurlijk ook dan stuur ik de bon gewoon per post naar je toe.

Ik heb heel veel haast, ook geen probleem de cadeaubon kan ook digitaal verstuurd worden en dan maak je daar zelf even een afdrukje van.
Er zijn fotoshoot cadeaubonnen van elke waarde die u maar wenst, bijvoorbeeld €50,- / €115,- / €200,-

GRATIS PARKERENen dat nog wel in Rotterdam!

*Fotoshoot gezin* *Familie fotoshoot* *Familie fotoshoot buiten* *Kinderfotografie* *Zwangerschap fotoshoot* *Zakelijk portret* *Honden fotoshoot* *Vrijgezellenfeest fotoshoot* *Fotoshoot model portfolio* *Bedrijfsfotografie* *Greenscreen fotografie* *Boudoir fotoshoot*

Een fotoshoot cadeaubon voor fotografie ook op zondag en in de avond!

 

 

Ga naar boven