Menu

De Fotograaf


Korte biografie van de fotograaf Marald Marijnissen

Na mijn studie aan de Academie voor de Fotografie in Haarlem heb ik mij op verschillende kanten van fotografie gericht om mijzelf zo breed mogelijk te ontwikkelen.
Doordat ik in meer dan 60 landen, op verschillende continenten, heb gefotografeerd heb ik geleerd snel ongedwongen contact maken met mensen uit allerlei verschillende culturen en achtergronden.
Dit is bij het dagelijks fotograferen van mensen voor mij een onmisbare eigenschap geworden.
Ondanks het feit dat ik analoog als fotograaf ben opgeleid, met grote manuele studio camera's, negatief en diafilm, chemicaliën, filmontwikkeling en donkere kamers zie ik de digitale fotografie als een grote sprong vooruit.
Hoewel er aan de visie en inzicht, volgens mij, niks veranderd is ten opzichte van de analoge fotografie, zijn de technische mogelijkheden nu onuitputtelijk geworden.

Na jaren lang freelance op locatie maar ook in de fotostudio gewerkt te hebben ben ik inmiddels, sinds 2004, gestart met een eigen fotostudio.
De fotostudio is gelegen in het historische centrum van de deelgemeente Overschie in Rotterdam.
Dit in een oud pand uit 1904 wat destijds als voorloper van de moderne supermarkt gebruikt werd.
De voorgevel van de toenmalige winkel is weer in oude staat terug gebracht inclusief het glas in lood van de Haka Coöperatie D.E.S.
Oud Overschie heeft nog een dorpse sfeer en toch bij de culturele hoofdstad Rotterdam.

Door een eigen fotostudio is het mogelijk om mijn passie voor fotografie nog meer naar mijn eigen hand te zetten.
Een eigen fotostudio geeft zoveel meer ruimte om je creativiteit te kunnen uiten zonder belemmeringen.
Ik werk hier in de studio nooit met vaste of freelance fotografen omdat ik de stijl en kwaliteit graag in eigen hand wil houden.
In de fotostudio ben ik dagelijks bezig met een zakelijk portret, familie fotoshoot, zwangerschapsfotografie, Kinderfotografie, reclame, bedrijfsfotografie een dieren fotoshoot en nog veel meer.
De zakelijke en ook particuliere klanten uit de wijde omtrek van Rotterdam weten inmiddels gelukkig de fotostudio in Overschie te vinden.

In de fotostudio heb je zelf alles in de hand, binnen schijnt met de studioflitsers dag en nacht de zon!

Marald Marijnissen. 

*Fotoshoot gezin* *Familie fotoshoot* *Familie fotoshoot buiten* *Kinderfotografie* *Zwangerschap fotoshoot* *Zakelijk portret* *Honden fotoshoot* *Vrijgezellenfeest fotoshoot* *Fotoshoot model portfolio* *Bedrijfsfotografie* *Greenscreen fotografie* *Boudoir fotoshoot*

 
Marald Marijnissen fotografeert ook op zondag en in de avond!

 

 

Ga naar boven