Menu

Bongo Cadeaubon.

Helaas bestaat de Bongo studiocadeaubon niet meer maar we hebben wel onze eigen fotostudio Marijnissen Fotografie cadeaubonnen!

BONGO Fotosessie cadeaubon/kadobon

Marijnissen Fotografie is een geselecteerde fotostudio waar u met Bongo cadeaubonnen voor het maken van fotostudioseries terecht kunt.
Voor de aanschaf van een Bongo cadeaubon kunt u terecht bij de Bongo belevenis cadeaubon.

De Bongo cadeaubon voor een fotostudioserie bij Marijnissen Fotografie zijn verkrijgbaar naast de Bongo winkels in Rotterdam en Amsterdam door heel Nederland op 484 verkooppunten zoals de Bijenkorf, Anwb, VVV, Bruna, Plantage,Totaal gemak, Cigo en the Readshop.
Met deze Bongo fotostudio bon kunt u terecht bij een kleine geselecteerde groep fotostudio’s door heel Nederland waaronder ook bij fotostudio Marijnissen Fotografie Rotterdam.


Er zijn tegoedbonnen van elke waarde die u maar wenst. Zoals €50,- / €115,- / €200,-
Cadeaubonnen zijn in de fotostudio verkrijgbaar (op afspraak) maar kunnen ook verstuurd worden.

Fototechniek, alleen leuk voor Nerds:
In de fotostudio wordt gebruik gemaakt van een 102 megapixel grootformaat sensor camera voor 16 bits bestanden.

De kwaliteit van de fotobestanden is bij een 16 bits grootformaat sensor camera hoger dan bij de professionele kleinbeeld sensor camera’s van bijvoorbeeld Nikon/Canon/Sony met maximaal 14 bits fotobestanden.
De pro Nikon/Canon/Sony camera’s zijn gemaakt voor supersnelle (sport)actie fotografie.
In de fotostudio is kwaliteit van de sensor/bestanden veel belangrijker dan een snelheid van 20 beelden per seconden.
(Is er een opdracht waar snelheid echt belangrijk is schakel ik uiteraard ook over op mijn pro Nikon uitrusting)


Een 14 bits kleinbeeld pro camera geeft 4 biljoen verschillende kleurtinten maar….. een 16 bits grootformaat camera geeft 281 biljoen (ruim 70 keer meer) verschillende kleurtinten!
Het aantal pixels belangrijk voor grote fotoafdrukken, bij kleinere fotoafdrukken maakt het minder uit.
De kwaliteit van de 16 bits pixel is veel belangrijker omdat je dat verschil ook ziet bij kleiner formaat fotoafdrukken.
De combinatie 102 megapixel met 16 bits kleurdiepte heeft dus het beste van beide werelden (kwaliteit en kwantiteit gecombineerd).

Bij een mooie fotoafdruk in een fotoboek, in een fotolijst of op canvas thuis aan de muur is het verschil echt goed zichtbaar!
Veel foto voorbeelden op websites die je overal ziet zijn de verschillen kleiner, op een beeldscherm ziet een foto er al snel goed uit.

 

 

 

Ga naar boven